Pentru afacerile fără prezență online

Află cum îți construim site-ul afacerii cu doar 50€/lună în mai putin de 7 zile, pentru a evita să fii înghițit de noua economie digitală

Nu, nu ne-am pierdut mințile. Dacă vrei un plus de imagine și credibilitate pentru afacerea ta atunci acesta va fi cel mai interesant mesaj pe care il vei citi.

Vrajitor Digital Wizards

În sfârșit… o modalitate nouă, ușoară, rapidă și rentabilă pentru a obține un site de prezentare creat de un expert

De ce e important pentru afacerea ta?

Hai să discutăm!

Credibilitate

O afacerere fără un site de prezentare nu prezintă credibilitate. Daca un potențial client aude de tine, te caută pe Google dar nu găsește nimic, îl poți considera un client pierdut.

Concurența are deja

Clienții se asteaptă să te gasească online, iar dacă nu ești prezent, cu siguranță vor alege unul dintre concurenții tăi care sunt deja la un click distanță de ei.

Agent de vânzări 24/7

Îți promovează afacerea 24/7 funcționând ca o mașinărie de vânzări care prezintă serviciile și produsele pe care le oferi.

Eficiență

Si nu în ultimul rând, este cea mai ieftină și cea mai eficientă metodă de a obține clienți noi ( mai ales în economia digitală de astăzi ).

Hai să discutăm!

Ce e inclus?

01

Design și development

Garantăm un design premium pentru toate website-urile construite de noi.

Te ținem la curent cu stadiul proiectului pentru a ne asigura că suntem pe traiectoria potrivită nevoilor și dorințelor tale.

02

Mentenanță

Afacerea ta este în mișcare? Ai nevoie să adaugi imagini, să actualizezi prețuri, sa creezi pagini noi? Ești  tot timpul la un apel sau mesaj distanță de noi.

De asemenea ne asigurăm că website-ul tău funcționează non-stop în parametrii optimi.

03

Găzduire și domeniu

Îți găzduim website-ul pe serverele noastre inchiriate de la ROMARG, pe serverele Google sau Amazon, în funcție de necesitate.

Suportăm și cheltuiala anuală cu domeniul pentru ca tu să nu ai absolut nicio grijă în afară de cea a dezvoltării afacerii tale!

Hai să discutăm!

Toate punctele de mai jos pot constitui un avantaj atunci când aplici pentru a beneficia de oferta noastră magică

01

Cifră de afaceri

Cifra de afaceri este primul criteriu de departajare. Ne ajută să întelegem dimensiunea afacerii si traiectoria din ultimii ani.

Afacerile la început de drum nu sunt eligibile pentru contractarea unui abonament, dar ne pot contacta pentru dezvoltarea unui website în condiții "normale".

02

Domeniul de activitate

Cu cât domeniul de activitate este unul mai stabil, cu atât șansele să poți beneficia de oferta noastră cresc.

03

Content disponibil

Cu cât ai mai mult content disponibil pentru website ( media și text ) cu atât putem construi website-ul mai repede și astfel putem accepta un număr mai mare de clienți în fiecare lună.

Aplică acum!

Proiecte realizate cu succes

Hai să discutăm!

Clienții noștri au rămas vrăjiți de experiența avută

"Magic este cuvântul reprezentativ pentru serviciile pe care le oferă. Cu ajutorul lor am reușit sa imi duc businessurile la un nivel net superior.

Tocmai de aceea, am mai pornit la drum cu încă 3 proiecte alături de ei. Recomand cu cea mai mare încredere!!!:)"

Alexandra Koszeghi
CEO - licentesiproiecte.ro

"Am lucrat cu Digital Wizards si am fost foarte multumit de serviciile livrate, Sorin este un adevarat profesionist, serios, comunicativ, un om pe care te poti baza cu adevarat. A fost alaturi de noi si ne-a sustinut pe tot parcursul acestei colaborari, raspunzand tuturor intrebarilor noastre si ajutandu-ne de fiecare data cand am avut nevoie.Recomandam Digital Wizards

Multumim Sorin Martin"

Aurelian Dragne
Fondator Picaco

"O echipa serioasa si profesionista, care nu te lasa la greu. Foarte multumiti de produsul final! Bafta in continuare!"

Crețanu Filip
Co-Owner InvestWise Imobiliare

"Super profi. De la începutul colaborării am știut ca va fi ok. Sorin este un tip care nu spune nu pot. Intotdeauna îmi răspunde rapid și rezolva la fel de rapid cerințele mele de modificări ale site-ului.Bravo Sorin pentru implicarea ta."

Mihai Bazbanela
Owner Linea Trips Delta Dunării

"Rabdare cu cerintele clientilor, un design inovator si profesionalism. Recomand aceasta echipa tuturor antreprenorilor."

Cristian Vlaicu
Fondator - VlaicuC Sneakers

"Profesionalism !! Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite! Fiecare problema pe care am întâlnit-o a fost rezolvată in cel mai scurt timp posibil! Recomand!!"

Denisa Mihăilă
Owner Complex Turistic DAR

"Profesionalism, Dedicare si multa Implicare. Nu exista "Nu Pot" sau "Nu Stiu! Intotdeauna gasesc rezolvare. Servicii promte si rapide. Recomand din toata inima.

SC PAULMARK DISTRIBUTION SRL."

Paul Lupu
Owner Echosline România

"Rezultatele sunt foarte bune și site-urile aduc suficiente lucruri noi, dar în același timp rămân familiare astfel încât oamenii nu se pierd prin ele. Pe langă asta, cele doua motive pentru care pot sa recomand Digital Wizards fara nicio reținere sunt promptitudinea excelentă și gândirea critică. Acestea au făcut cu adevarat diferenta."

Andrei Ștefănie
Co-fondator - CloverTech

"Profesioniști! De la un fericit beneficiar a serviciilor lor"

Mihai Molocea
Administrator Radio Color Oraștie
Hai să discutăm!

Garanția Calității

Platești doar după ce terminam site-ul, iar dacă nu ești mulțumit, nu ai niciun angajament financiar!

Hai să discutăm!

După completarea formularului, unul dintre reprezentanții noștri se va ocupa de toate detaliile unei colaborări reușite

Preț: 50 euro / lună

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.