programul de Recompense Digital Wizards

Împărtășește Calitatea,
Culege Beneficiile!

În lumea web design-ului, o recomandare bună valorează cât o mie de cuvinte.

Partenerii Digital Wizards beneficiază de comisioane atractive pentru fiecare proiect adus, clienții noștri se bucură de soluții creative de neuitat, iar noi creștem împreună, proiect cu proiect.

Alătură-te și profită de un parteneriat WIN-WIN-WIN!

Recomandă un prieten
Vrajitor Digital Wizards

Beneficii Pentru Toate Părțile Implicate

01

Tu

Vei primi un comision de 25% din fiecare proiect adus. Asta înseamnă că, pentru un proiect de 1000 de euro, tu vei câștiga 250 de euro pur și simplu pentru că ai făcut o recomandare.

02

Prietenii tăi

Oferindu-le acces la serviciile noastre de web design de top, îi ajuți să își construiască o prezență online solidă, ceea ce va contribui la succesul afacerii lor.

03

Noi

Prin recomandarea ta, ne vei ajuta să creștem și să ne extindem baza de clienți, ceea ce ne va permite să continuăm să inovăm și să oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Recomandă un prieten

Cum Funcționează?

Recomandă un prieten

Ne Recomanzi

Împărtășește magia Digital Wizards cu prietenii tăi antreprenori.

Ne Informezi

Completează formularul de recomandare din josul paginii cu detaliile tale și ale prietenului căruia ne-ai recomandat.

Primul Contact

Așteptăm să fim contactați de prietenul tău. Dacă nu avem vești într-o săptămână, vom lua noi legătura cu el.

Actualizări și Notificări Transparente

Te informăm cum a decurs primul contact dintre noi si prietenul tău precum și dacă începem o colaborare. Te notificăm pe parcursul colaborării de fiecare dată când apare ceva semnificativ.

Te Recompensăm

La finalizarea proiectului și încasarea facturii aferente, transferăm comisionul de 25% în contul tău personal, a doua zi.

Hai să discutăm!

Toate punctele de mai jos pot constitui un avantaj atunci când aplici pentru a beneficia de oferta noastră magică

01

Cifră de afaceri

Cifra de afaceri este primul criteriu de departajare. Ne ajută să întelegem dimensiunea afacerii si traiectoria din ultimii ani.

Afacerile la început de drum nu sunt eligibile pentru contractarea unui abonament, dar ne pot contacta pentru dezvoltarea unui website în condiții "normale".

02

Domeniul de activitate

Cu cât domeniul de activitate este unul mai stabil, cu atât șansele să poți beneficia de oferta noastră cresc.

03

Content disponibil

Cu cât ai mai mult content disponibil pentru website ( media și text ) cu atât putem construi website-ul mai repede și astfel putem accepta un număr mai mare de clienți în fiecare lună.

Aplică acum!

Clienții noștri au rămas vrăjiți de experiența avută

"Magic este cuvântul reprezentativ pentru serviciile pe care le oferă. Cu ajutorul lor am reușit sa imi duc businessurile la un nivel net superior.

Tocmai de aceea, am mai pornit la drum cu încă 3 proiecte alături de ei. Recomand cu cea mai mare încredere!!!:)"

Alexandra Koszeghi
CEO - licentesiproiecte.ro

"Am lucrat cu Digital Wizards si am fost foarte multumit de serviciile livrate, Sorin este un adevarat profesionist, serios, comunicativ, un om pe care te poti baza cu adevarat. A fost alaturi de noi si ne-a sustinut pe tot parcursul acestei colaborari, raspunzand tuturor intrebarilor noastre si ajutandu-ne de fiecare data cand am avut nevoie.Recomandam Digital Wizards

Multumim Sorin Martin"

Aurelian Dragne
Fondator Picaco

"O echipa serioasa si profesionista, care nu te lasa la greu. Foarte multumiti de produsul final! Bafta in continuare!"

Crețanu Filip
Co-Owner InvestWise Imobiliare

"Super profi. De la începutul colaborării am știut ca va fi ok. Sorin este un tip care nu spune nu pot. Intotdeauna îmi răspunde rapid și rezolva la fel de rapid cerințele mele de modificări ale site-ului.Bravo Sorin pentru implicarea ta."

Mihai Bazbanela
Owner Linea Trips Delta Dunării

"Rabdare cu cerintele clientilor, un design inovator si profesionalism. Recomand aceasta echipa tuturor antreprenorilor."

Cristian Vlaicu
Fondator - VlaicuC Sneakers

"Profesionalism !! Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite! Fiecare problema pe care am întâlnit-o a fost rezolvată in cel mai scurt timp posibil! Recomand!!"

Denisa Mihăilă
Owner Complex Turistic DAR

"Profesionalism, Dedicare si multa Implicare. Nu exista "Nu Pot" sau "Nu Stiu! Intotdeauna gasesc rezolvare. Servicii promte si rapide. Recomand din toata inima.

SC PAULMARK DISTRIBUTION SRL."

Paul Lupu
Owner Echosline România

"Rezultatele sunt foarte bune și site-urile aduc suficiente lucruri noi, dar în același timp rămân familiare astfel încât oamenii nu se pierd prin ele. Pe langă asta, cele doua motive pentru care pot sa recomand Digital Wizards fara nicio reținere sunt promptitudinea excelentă și gândirea critică. Acestea au făcut cu adevarat diferenta."

Andrei Ștefănie
Co-fondator - CloverTech

"Profesioniști! De la un fericit beneficiar a serviciilor lor"

Mihai Molocea
Administrator Ziar ARENA
Recomandă un prieten

Garanția Calității

Ne mândrim cu o garanție de calitate fără echivoc - clientul plătește doar dacă este complet mulțumit la finalul proiectului. Acest angajament asigură că recompensa ta, ca partener, este la fel de sigură ca succesul proiectului.

Fii Vrăjitorul din Spatele Cortinei!

Înscrie-te acum în programul nostru "Recomanda un Prieten" și lasă-ne să transformăm recomandările tale în recompense reale.
Împreună putem crea o comunitate prosperă de afaceri digitale.

Datele tale
Datele prietenului tău
Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.